Pizzakoma!

(null)
Alltså, jag är så mätt att magen passerat fyra hörn och uppnått sfärisk nivå! After work hos Glenn i Sävedalen som är passionerad pizzaskapare skickade in den ena varianten efter den andra i sin lilla drygt fyrahundragradiga ugn. Han bakade och sprang fram och tillbaka, och vi åt. Och åt! 
Pontus och Mattias saknades men blev riktigt trevligt med resten av teamet, lagom länge också så tyckte jag var riktigt duktig i fyra timmar.
Ett mousserande rött vin som tydligen skulle passa extra bra till pizza gjorde just det, förvånansvärt bra!

Till min stora överraskning fick jag en present, en specialbeställd t-shirt med tryck fram, bak och ena ärmen och jag blev nästan rörd till tårar samtidigt som jag skrattade hysteriskt!
(null)
Jag ser det som ännu ett bevis på att jag lyckades komma in i ett team som kämpade men också hade en tuff och internt väldigt grov jargong, dock alltid med glimten i ögat som jag förstår att en del kan ha svårt för. Vita medelålders gubbar skulle man stereotypiskt kunna hårddra det, vilket de till deras heder har tillräcklig självinsikt för att inse, därav checklistan på tröjans framsida.
På ryggen är vad de gillar att påstå att jag skulle ha uttalat när jag kom ned till TC från PVÖ enkom för att få smaka Glenns medhavda kaka. Jag säger aldrig så fula ord…!
Det som rörde mig mest var inte bara tröjan som sådan utan också texten på ärmen, ett bokstavligt minne de nu gett mig att ha kvar från min tid med dom, VCATS-gänget.
Jag är tacksam för den obefintliga klädkoden nere i TC så jag stolt kan bära den nästa vecka!

Nu ska jag sista-minutenplugga som vanligt inför morgondagens pass. Release nummer 96 står på tur!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0