Mörkt

Det var mörkt när vi körde hem från Fågelcentralen. Inte många fåglar inne nu så blev lugnt pass med lite matning, städning - och en massa kalendrar! Är man månadsgivare får man en kalender och det är nu dags för årets att skickas ut. Drygt tusen lade vi ned i kuvert innan vi var nöjda - de andra volontärerna måste ju också ha något att göra!
(null)

Fick en rundvandring i fabriken idag för att få se några av de sensorer som monterats för dataanalys. Det är alltid kul att se produktionen och denna gång besökte vi även en del av måleriet. Varmt som sjutton av ugnarna och häftigt att se hur karosserna fick ta volter ned i de renande syra- och sedan rostskyddande baden.
Har nog sagt det femtioelva gånger redan men det är ju så häftigt och fascinerande hela det stora maskineriet som producerar en bil i slutänden. Alla robotar, hissar och människor som monterar, kontrollerar, pressar och justerar. häftigt!
Jag var alldeles genomsvettig efteråt under blåkläderna så väldigt lättad att jag råkade ha en extra tröja i väskan.
Imorgon kör jag Lilltjejen till Tvååker utanför Varberg för att bli kvar hela dagen. Det är Tiffunny cup i dagarna två så tjejerna övernattar liksom ifjol. C fortsätter spela i Borås Pinball Open vilkens första kväll han nu är på väg hem ifrån. Längesen jag flipprade nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0