Klar

(null)
Fötterna värker men efter två satser Kanelbullekaka och två satser Silviakaka är jag nu klar för PI Planering med mitt ena team som jag ska lämna och för det andra som jag lämnar för. Jag tänkte att jag inte bara var extra husmoderlig genom att bjuda på hembakat utan också ekonomiskt smart, men med tanke på vad smör kostar idag hade jag nog kunnat köpa två lådor kakor och någon vetelängd för samma pris - och dessutom sluppit ställa mig i köket direkt jag kommit hem från mitt pass i Frölunda.
Fick dessutom hoppa på cykeln och pedala till närlivset när äggen tog slut. Jag cyklar ju i princip aldrig nuförtiden men när jag väl gör det får jag nostalgiska frihetskänslor från studietiden i Umeå då jag cyklade överallt. Konstigt nog har jag inga minnen av att jag någonsin fick ont i de där sittknölarna i höften så som jag får nu nästan direkt.

Nåväl, igår hade jag och Lilltjejen ingenting inbokat! Inga fotbollsmatcher, ingen Fågelcentral, kalas eller måsten. Så vi drog till Ullared! Först fick fick bara avnjuta Lilltjejens helt egengjorda scones då hemkunskapen inspirerar henne att lyxa till det för oss.
Förutom de sedvanliga förbrukningsartiklarna blev det vinterskor till oss båda och en hel del kläder, om man låter bli märkeskläderna som kostar i princip som i vanlig handel är dom riktigt billiga. Och de där bygellösa bh:arna som Lilltjejen gillade köpte jag också, sjuttio spänn styck! En bh på KappAhl eller Lindex kommer inte ens i närheten och är inte heller lika bekväma!
Men med de låga priserna tickar det snabbt iväg trots att man fyndar och nu innan månaden knappt har börjat är det sparkontot som finansierar den resterande. 

Nu är klockan mycket och jag måste plugga koreografi. Nya releasen kör vi igång nästa måndag!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0