Lux

Det blåser friska höstvindar med inslag av rejäla regn, hösten i sitt esse.
Jag vikarierade ett pass i Majorna igår, kört mitt eget nu på morgonen och åkte direkt till styrelsens budgetmöte efteråt. Strax ska jag in på en extrasession i kinesiska men ska bara göra ett skrytinlägg om min avkomma.
Hon är ju uppe i Kristinehamn och spelar en Lux-cup för specialinbjudnal lag. Fyra av totalt hela nio matcher är nu spelade och Lilltjejen har utsetts till matchens lirare två av dessa fyra! Den ges till en i varje match och utses av domarna. Galet stolt morsa!
Senaste matchen vann de mot Brommapojkarna då hon fick den andra.
Verkar för övrigt vara en mycket välorganiserad och proffsigt arrangerad turnering som streamar alla matcher. Jag signade upp mig för att kika när det var möjligt men avstånden är stora och på fånen blir det väldigt litet och svårt att se. Kanske kommer vi också att streama våra matcher när vi står som arrangör nästa helg och naturligtvis hamnade det på mig att ansvara för det om de fattar beslut att göra det. Behövs ju åtta extra föräldrar som kan filma och med de problem de redan har att få ihop till alla andra arbetsuppgifter så tror jag det blir nästintill omöjligt.
Men i vilket fall, skrev jag att jag var galet stolt?!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0