Första veckan

Utkanten av stormen Babet dånar utanför fönstren och med temperaturen nära nollstrecket var det full vintermundering som gällde när det nitton noll noll var dags för träningsmatch mot Älvsjö AIK.
(null)
Fodrade leggings, benvärmare, täckkjol och tre lager under fetjackan. Sedan stod jag, farfar och fåtalet andra föräldrar som ett gäng huttrande pingviner medan våra tappra avkommor spöade skiten ur Stockholmstjejerna. Lilltjejen hade så lite att göra att hon beviljades att ta på sin nya lätt fodrade Jitex-jacka.

Vilken galen första vecka det blev! Det enda som är bekant är teamens Dailys som jag lyssnat in på men annars har det varit nya intryck och framför allt en jäkla massa ny information och så mycket att ta tag i som jag inte vet hur. Jag känner stressen och prestationsångesten men håller den i periferin, medveten att det är att vänta nu så här i början och påminner mig själv att det löser sig. Min OneNote fylls för att inte hålla saker i huvudet då jag är medveten om mina guldfisktendenser. 
Men vad har jag egentligen gjort den här veckan? Fått en helsickes massa Excelark, jag som går lika bra ihop med Excel som Ronja med broccoli, och stekt ägg, och kokta morötter, ärtsoppa och falukorv i ugn!

Snodde ihop Silviakaka till försäljningen imorgon. Det blir upp med tuppen och jobba som matchvärd, stå i grillen och kiosktjänst till middagstid. Kiosktjänst, tjoho!
I stormens efterdyningar förutspås regn imorgon. Regn och upp emot dryga tolv sekundmeter nere på Åby, blåshålet Åby. Åh vad jag önskar att jag hade en bastu nu!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0