Dag ett

Jamen det blev ju en fulltecknad första dag på mitt nya jobb men det känns bara kul! Presenterade mig själv för ena teamet idag och andra planerad  imorgon, alltid spännande att lära känna nya då man ju vill ge ett bra första intryck. Det är mycket med praktikaliteter och processer att ta in, samt det nya språket som alla enheter har sina egna Volvoutgåvor av med förkortningar, namn och begrepp. Drygt två år hos Manufacturing räckte inte för mig att anamma deras så får se hur det går när jag praktiskt taget glömt allting sedan jag senast var på Inköp.

Frustrerande att jag hade vikariatet spikat sedan länge för det kändes inte bra att måsta lämna ett möte min första dag, så det tog en bit in i uppvärmningen för min hjärna att släppa och till fullo fokusera på koreografin och deltagarna framför mig. Förvånansvärt många för att vara den tiden men alla har förstås inte åtta-till-sjutton-jobb, det var nästan lika många som jag har på lördagarna. 
När jag igår kände mig sliten i framför allt axlarna efter mitt fjärde pass på raken gick det över förväntan idag. 
Fick skynda mig att duscha för att hämta upp Lilltjejen för hennes flöjtsammankomst som de har denna vecka, så ingen lektion på onsdag. Passade på att kompletteringshandla under tiden, gott!
Christer och hundis hade kommit strax innan vi kom hem så jag slapp bekymra mig om middagsstök, skönt! Nu kollar de på Croddarna 2, en animerad film som jag faktiskt inte gillar. Första filmen är också riktigt dålig medan de är oförklarligt förtjust i dom.
Det passade mig dock väldigt bra då jag kunde jobba undan det jag kände att jag behövde idag.
Chillar nu lite i köket där Liten kommit och håller mig sällskap. Med sig hade hon en fästing, en sådan där liten som knappt syns. Trevligt.
(null)

Det slog mig nu när jag känner av den igen, att huvudvärken hållit sig undan ett tag. Kanske terminalglasögonen faktiskt var det som behövdes?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0