Karate

Fotbollstjejerna får köra karateträning ibland vilket jag tycker är bra. Variation med något annorlunda och aktiviteten i sig bygger på lagkänslan.
Väntar på att hon ska komma när som helst så vi kan åka hem för vad som väl blir något mitt emellan lunch och middag. Ännu en helg där hon varit helt ledig då en lagkompis som blivit taggad på målet fick ta gårdagens match mot Kärra. Vi åkte dock dit ändå, andades kyligt frisk luft och hejade efter en rejäl slapparmorgon med scones och pannkakor som min avkomma serverade.
Jag har suttit med kinesiskan varje kväll medan C spelat Dibbe intill. Tycker det är rätt mysigt och även om jag blir seg i hjärnan och frustrerad emellanåt över hur långsamt det går så är det ändå roligt, så också denna förmiddag har jag suttit lite och lär fortsätta ikväll.
När vi ändå var på Hisingen igår körde vi vidare upp till Fågelcentralen och lämnade havregryn som vi fått av Birgit och hennes pojkvän. Det är lågsäsong men en del patienter fanns ändå inne, bland annat sillgrisslorna som ätit upp sig.
Åkte hem via churros och proviantering i Bäckebol så mörkret hann falla på vägen.
(null)
Tre katter och granen som tänts, över hela mysspektrat har vi löpt denna helg!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0