It takes two

Det blev ett sådant där skönt och härligt pass med mina Frölunda fighters igår där kroppen kändes maxad och energin på topp! 
 
Liten som börjar bli lite större tyckte jag suttit tillräckligt med kinesiska så när jag kommit hem och jag och Lilltjejen avslutat ett form av kvällsmål som inte kvalificerat sig till den näringsriktiga och husmoderligt politiskt korrekta kompositionen, gick vi upp och satte oss och spelade "It takes two".
 
Vi kämpade, gapade och skrattade för att till slut måsta avsluta för läggdags. Hade lite magknip inför introduktionen och storyn som handlar om två föräldrar som vill och ska skiljas där de nu krympta och förvandlade till dotterns motsvarande dockor måste lära sig samarbeta för att nå henne för vad man förmodar hjälp och lycklig återförening och rivna skilsmässopapper. Lilltjejens reaktion på det hela var att finna dessa prat-partier och den vägledande "kärleksboken" störande och tråkig så tacksam för möjligheten att kunna hoppa över dom.
 
Ikväll är det informationsmöte för Prolympias idrottsskola i Frölunda. Det är Lilltjejens andrahandsval om hon inte kommer in på Änglagårdsskolan och det är en mer generell idrottsskola där eleverna kan välja mellan fler idrotter än fotboll som jag förstod. På grund av platsbrist kunde bara en vårdnadshavare följa med så då jag hade bäst möjlighet fann vi det lika bra att hon blev kvar hos mig till idag och så skjutsar jag henne till Johan efteråt. De var en långhelg hos Elenas syster i Schweiz och kom hem sent igår så det löste sig smidigast där också!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0