Död

Jag kan inte säga att jag är för gammal, men däremot alldeles för otränad för att klara mig ur ett tvåtimmarscombat med lika god rörlighetsförmåga som när jag klev in i salen! Sjavar omkring här hemma som den gamla kärring jag är och gruvar redan inför kommande träningsvärk.
 
Över trettio grymma deltagare gjorde oss sällskap, blev rätt lagom i salen som egentligen säger sig ha plats för över fyrtio. Goodie bags och fika hade gymmet fixat och jag var där i god tid och pimpade salen.
Mina Frölunda fighters bjöd på grym stämning och redan vid första "Ki-ah!" lyfte nästan taket, så himla roligt att de är med på det sättet!
 
Föga förvånande orkade varken Joel eller Robert att köra med sina utklädnader hela passet, antar att man som tjej kan komma enklare undan när det gäller svettvänliga utstyrslar, hehe!
 
 
Imorgon är det måndag igen och tredagarskursen i projektledning drar igång. Ska bli intensivt men förhoppningsvis intressant och lärorikt. 
 
Missade förresten att lägga in oktobers böcker som blev enbart deckare.
Fortsatte på de hittills utgivna delarna av Sofia Rutbäck Eriksson lika delar för att avnjuta Fredde Granbergs uppläsning som författarens verk. Det var också Fredde som fick leda mig till att testa en för mig ännu ny författare, Anna Jansson där första delarna i hennes serie dock läses upp av Niklas Engdahl. Han gör det också bra men ser fram emot när Fredde tar över. Böckerna är helt ok och jag fashineras än en gång över den förmåga dessa författare har att väva fram historier och slänga fram trådar som man som läsare vill nysta upp till de avslöjande slutet. Tänk om man hade den förmågan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0