Utmattad

(null)
En heldag på VAK för lite miljöombyte för teamet. Dock fastnade Bengt och Mickael i London på sin väg hem från Kina och att genomföra PI planering utan produktägare och den nyckelkompetens som Mickael har blev en utmaning. Vi fick göra det som var möjligt och jag fick hela tiden pressa och utmana dom för att åstadkomma så mycket som möjligt för den nu enda dagen de kommer att ha alla tillsammans, morgondagen.
Teamet saknar någon eller några som har driv så jag kunde aldrig riktigt slappna av. Känns likväl som det blev en halvmedioker dag och kände mest för att åka hem och däcka i sängen.
Men solen sken och Lilltjejen väntade hemma så spontanköpte kompaktversionen av spelet "Med andra ord". Ett roligt sätt att träna på synonymer, att uttrycka sig och jobba på ordförrådet. Väl hemma och vi skulle testa var det för minst fyra spelare då man kör i lag. Jahopp, så vi twistade till egna regler vilket funkade och uppfyllde syftet jag haft i åtanke.

Mikrade lunchlådor till middag, skön promenad med hundis och sedan satte vi oss framför våra skärmar, jag med kinesiskan och Ronja med sin svenskauppgift. Hade lyckats glömma bort, eller förtränga att den ska in på fredag då stressen över nya koreografin varit överhängande. Den ska sitta till på tisdag och jag har haft noll tid att träna. Spelade den i bilen till och från jobbet idag.
(null)
Liten är så fin - och kan uppenbarligen somna med huvudet i en hand. Själv lär jag somna lika snabbt alldeles strax. Heldag med andra teamet i förrgår i Central office, ett helt annat driv i det teamet och bra stämning så trevligt men likväl uttröttande.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0