Min dag

(null)
Hämtade min Lilltjej efter ett grymt pass i Frölunda, mycket folk och grym energi i kroppen. Fick bestämda instruktioner att gå rakt in och sätta mig och blunda vid köksbordet. När jag fick öppna ögonen stod två paket framför mig, visst har jag världens finaste unge! Gissa vilken av dom som gjorde mig mest glad - hennes egengjorda Minion såklart, så mycket vi! 

Maten på Olivia i fredags var riktigt bra, vi tog var din pizza till varmrätt. Chokladfondanten vad magisk. Medan vi åt fick Christer meddelande att teaterföreställningen ställts in, snacka om sent varsel. Men det gjorde inte så mycket, middagen var så mysig och lyxigt att vi fick sitta större delen av tiden själva i uterummet mot Avenyn - eftersom vi var såpass tidiga.

Majorna fick sin dos av Combat på lördagsförmiddagen och därefter blev det ett träningspass till när vi tog bort resten av mitt staket på uteplatsen. Jordankarna satt ordentligt och solen gassade men otroligt skönt att ha det gjort och dessutom också avyttrat allt på återvinningscentralen. 
Avnjöt några timmar på Cs terass innan vi åkte hem och grillade. Skönt med lugn kväll som fortsatte denna dag. Inte alls lika varm och rejält blåsig så vi testade ett nytt spel, Earth.
C drog liknelser med Ark Nova och Wingspan och tja, kanske lite. Kanske därför jag kunde förstå det hyfsat fort men åkte på stordäng ändå såklart.
(null)
Mycket att tänka och hålla reda på såklart vilket är min största utmaning.
PI planeringen drar igång imorgon och jag måste plugga nya koreografin samt slutföra min kinesiska text.  Semestern närmar sig med stormsteg vilket ska bli skönt, men får samtidigt besked om jag får sparken eller inte. Tjoho.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0