Ledig

(null)
Vardagens vackra! Titta vad underbart fint, Plutt, Mini och Siri! Eller Liten som hon mest kommat att kallas numera. Kolla vilken kort liten krum svans Plutt har! Tre så lika men ändå så olika! Liten ser ut som en mini-Mini!

De belgiska jordgubbarna har äntligen anlänt och jag undrar om Godisbjörnen själva vet hur mycket billigare de är än alla andra? Vi har käkat de efterlängtade så gott som varenda dag i en veckas tid!

Välsignat skönt med en ledig torsdag och klämdag imorgon med få möten eftersom de flesta är lediga.
(null)
En sommardag blev det där C fixade nya solstolar och så gick jag loss på den invasiva Parksliden han har längs halva tomtgränsen medan han röjde på insidan. Lilltjejen rensade lite ogräs, lite pool och var allmän hjälpreda tills vi var nöjda och hoppade i vattnet. Jag förvånade mig själv genom att bada men var uppenbarligen tillräckligt varm och kli-ig efter de enbarmliga bambuväxterna.

Max-middag och bara vara hemmavid medan Lilltjejen hängde med Emmy till hennes basketmatch. Vi kollade på en synnerligen dålig film, Colossos. Jisses alltså. Och käkade jordgubbar såklart.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0