Kliande armar

(null)
Helger med avkomman brukar det bli våfflor eller pannkakor till frukost. Nu har jag börjat med amerikanska pannkakor också, de är ju så jämrans goda! För min del räcker det med sirap och lite florsocker. När jag var i Indien lät jag de laga sådana varje dag, hehe!
När vi ska upp med tuppen för att jobba på Fågelcentralen blir det dock mindre ambitiösa frukostar men lördagen var det frosseri på hög nivå innan matcher mot Billdals pojkar. 
Solen gömde dig bakom envisa moln och vinden var iskall och så ihållande som den bara kan nere på Åby. Vi alla anhöriga som hade sommarvärme hemmavid innan vi åkte satt och frös häcken av oss in till andra matchen då solen äntligen kom fram.

När det således var dags för match igen idag visste man varken bu eller bä. Det blev stekande varmt! Hann nästan se färdigt innan jag fick åka till mitt pass där det var rätt få men trogna deltagare. Det var ju två veckor sedan jag körde nu och det kändes i kroppen. Pust!

Pust också för ännu en fulltecknad och stressig vecka som väntar. Känner också en gnagande oro för varslet som lades på jobbet. De roller och tjänster som anses inte vara nödvändiga prioriteras bort och vad levererar en scrum master för mätbart värde egentligen? Delar av företaget har avvecklat Scrum helt och hållet så vem vet vilken riktning de får för sig att vilja ta i besparingarnas tecken? Nej, det känns inte alls bra.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0