Hennes första

(null)
Japp, Lilltjejens första besök i Ullared! Hon ville uppleva den beryktade platsen så jag och Monica bestämde en dag för lite komplettering av sommarkläder och bh:ar till vår Lilltjej. Framför allt de sistnämnda är otroligt prisvärda med en fjärdedel av priset hos till exempel Lindex, och helt ok kvalitet.
Den sena eftermiddagen bjöd på en gles parkering och lugn i den löjligt stora butiken, perfekt! Riktigt fina klänningar, ett linne och en kjol och så lite förbrukningsvaror som fryspåsar och gula m&m’s…
Jättemysig utflykt tycker jag där vi betade av de avdelningar av intresse för oss denna gång, dvs uteslöt väl närmare åttio procent av ställets totala utbud - mycket lagom för vi var duktigt möra efteråt. Monica kämpar med sin  rygg och mina ben är fortfarande duktigt förorättade. Kundvagnen blev min rollator och tillsammans sniglade vi oss fram genom gångarna!

Jag kunde inte med mig att åka in till kontoret denna morgon och bjuda på allmänt nöje och höjda ögonbryn genom de långa korridorerna och trapporna ända in till vårt landskap.
Imorgon måste jag dock in då jag och Magnus ska sitta och dokumentera tillsammans hela dagen. Tjoho.

(null)
Mini som inte är så mini!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0