Hej Siri!

(null)
Messande och telefonsamtal efter svar på en Blocketannons och vi vågade ta körningen upp till Trollhättan. Lilla Siri sju månader behövde nytt hem då andningsproblemen för familjens tvååriga dotter identifierats som kattorsakade. 
Inga fågelungar hade kommit in ännu så fick göra några enklare sysslor innan vi istället för imorgon kunde åka och hämta - till Lilltjejens stora lycka.

Nu utforskar hon varje rum av Ronjas rum där hon får bo tills Mini och Plutt vant sig vid hennes närvaro. Fast de verkar inte bry sig nämnvärt, sniffade skeptiskt genom burgallret vid ankomsten.
Siri är en stursk liten tjej som var helcool hela bilresan, men familjen hade som sagt en tvååring och ett riktigt yrväder till hund. 

(null)

Vi tog våra medhavda middagslådor i bilen men Ronja var så ivrig att hon lyckades tippa sin dressingsindränkta kycklingsallad i knäet. 
Hon var grinig hela vägen ut till E45.
(null)

Plutt har lagt beslag på Ådis säng utanför tvättstugan och han skulle aldrig komma på tanken att försöka återta den! För övrigt ligger hon rätt bra där då den mus hon tog in inatt smet in under tvättmaskinen. Jag förväntar mig utdelning på hallmattan imorgon.

Siri pirrar med lycklig Lilltjej intill, inget osäkert tryckande i något hörn som många andra katter i ny miljö. Plutt är ju egensinnig och endast kelig när det vankas något ätbart. Mini är stor men väldigt skvättig och bara knäkatt när det är lugnt omkring. Jag hoppas nu att Siri kan ge och framför allt ta emot all den kärlek som Ronja har att ösa över henne. 
(null)

Välkommen Siri!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0