Drygt sju hundra?

Ger upp för ikväll, vi har till fredag midnatt att lämna in. Det vi ska lämna in är vårt första utkast för den slutliga presentationen. Jag tror man faktiskt kunde skippa den men man får värdefull återkoppling för att kunna korrigera slutversionen.
Jag vet inte hur jag ska tolka Word-programmets "word count", men drygt sjuhundra tecken hoppas jag att jag lyckats tvinga fram nu. Får fortsätta imorgon. Har sju möten, nästan bara halvtimmes back-to-back från åtta till tolv så måste sova. Eftermiddagen är lite lugnare så hoppas kunna krysta fram de erforderliga hundratalet ytterligare tecknen då.

Fick ett mail om ytterligare en cup för Ronja, en i nivå med Volkswagen cup som de bjudits in till igen detta år. Avgiften är fyra och ett halvt tusen vi föräldrar måste betala för respektive barn. Volkswagen cupen är heller inte betald ännu och lär ligga på liknande kostnad.
Det blir att ta från sparkontot, men hur gör andra separerade föräldrar när en av dem inte har råd att betala sin halva? Tas det för givet att man ska ha råd? Ronja är enda målvakten, tänk att meddela att hon inte kommer med för att man helt sonika inte har dom pengarna?
Tänk vad många föräldrar som inte har möjlighet att låta sina barn delta i någon avgiftsbelagd föreningsverksamhet över huvudtaget. Då kan ens bekymmer över en utebliven storturnering eller två verka futtiga, ett riktigt i-landsproblem rent utav.
Men likväl skulle det kännas både skamfullt och smärtsamt att vara den som inte kan låta Ronja åka med. Så jag tar från sparkontot och omprioriterar ytterligare.

Klockan är halv två och misstänker att jag missat sömntåget. Förhoppningsvis kan ljudboken hjälpa mig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0