Sommartid

(null)
Våffeldag med vispad grädde för alla att avnjuta och omställning till sommartid med nyfallen snö utanför fönstret. Mina spirande rabarber undrade vad som stod på!
Hämtade Christer en dag tidigare då ordinarie flyg ställdes in så har käkat m&m så det kommit ut genom öronen, jag föredrar nu de med nöt i, mums! Kompletterat med en hög bokstäver också för att säkerställa alla näringsämnen då varierad kost är viktigt!

Blizzard släppte tydligen en beta-version av Diablo IV för allmänheten att testa under två helger så där lade vi ett gäng timmar medan snön regnade bort. Jag är så ovan vid Playstation så kämpade med handkontrollen men kul att se att så mycket bibehållits från första Diablo beträffande monsterkaraktärerna, vilket ju är rimligt. Bara snyggare, läbbigare och mer features att hålla reda på. 

Till sommaren ska den släppas på marknaden och jag undrar om vi inte skulle köra en raid med Diablo III tills dess, den spelade jag knappt någonting alls.
Diablo, spelet som satte mitt alias Tashmira på pränt inte bara i denna mångåriga blogg utan också många andra sammanhang!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0