Slott

Gott att vara på plats på kontoret vid sjutiden men regnet öste ned hela dagen och spolade bort den snö vi fått. Kring PVÖ där SmartFacts sitter är det tidig morgon som gäller för att hitta en parkering i rimlig närhet. Lunchade med Christer och när jag kom tillbaka var min parkeringsplats tagen.
 
Teamet är verkligen globalt, men till skillnad från mina tidigare där de också suttit globalt är dessa alla på plats i Göteborg när Remo anlände från Indien igår. Saknar två på bilden, den ende svensken förutom jag och produktägaren och en belgare som var ute och reste. Svensken ska sluta i månadsskiftet och en ny ta plats som också ska komma hit från Indien. Utöver dessa är det en fransman och en kines. Ett litet men växande team med en del utmaningar att ta tag i som jag förstår allt mer efter vår workshop igår och samtal med produktägaren. Alla gruppkonstellationer har sina utmaningar.
Vid en enkel lära-känna-övning jag gjorde där man skulle dela någon man önskade att förbättra hos sig själv, personligt eller professionellt uttryckte Xiaohui, eller Alex som han kallar sig önskan att förbättra sin engelska och jag uttryckte min vilja till kinesiska. Då kan vi hjälpa varandra tyckte han vilket ju är helt perfekt och Remo vill lära sig svenska så vi kanske kan planera en regelbunden språklärarcirkel i gruppen!
 
En annan utmaning var det nya spelet vi testade igår, "Castles of the mad king Ludwig". Man ska kort och gott bygga var sitt slott genom att lägga ihop sektioner och får poäng utifrån hur man bygger och olika kriterier. Det var relativt snabbt att komma igång men jag hade skitsvårt att hålla isär rumstyperna med bonusattributen. Vi testade en omgång och vet inte riktigt vad vi ska tycka. Christer vann förstås.
 
Nu ska jag börja stöka med SmartFacts teamets kalendrar, höhöhö!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0