Slem

Trött men har ändå svårt att somna på kvällarna, hostar och slemmar men feberfri i alla fall. Svag som en kattunge i kroppen och så där löjligt ynklig och självömkande. Slogs av tanken dock när jag för en gångs skull tacksam över Ådis långsamma tempo sniglade genom närområdet att jag knappast hade uttryckt min självömkan lika ytligt om jag varit ensam. Det hjälper ju inte att självömka när det inte finns någon annan än en själv att dra upp en ur träsket. Men med en vän eller partner blir huden tunnare och plötligt sitter man där och lipar för att man inte orkar gå på ännu en nit i Ark Nova. Stackars Christers tålamod har sannerligen prövats denna helg men har en veckas skidsemester i Österrike med Kvardrat att se fram emot om några timmar i alla fall. Han fick klappa och stryka, övertyga och försäkra tills mitt snor var endast förkylningsrelaterat.
 
När den bedrövliga lördagen led mot eftermiddag pälsade jag på mig och åkte ned till Åby för att se sluttampen av Lilltjejens andra match i Fair Play-serien mot Floda. Lika i första och förlust i andra.
Några få timmar senare hämtade vi henne hos Johan för att åka in till Pinchos följt av Stora Teatern för ännu en föreställning i cirkustemat, denna kallad "FIQ!".
Den marockanska gruppen var energiska och duktiga men som Lilltjejen också reflekterade så var de tidigare vi sett snäppet bättre och framför allt med mer bredd. Dessa hade också ett litet annorlunda upplägg med lite antydan av konstnärlig framtoning med politiska budskap som stundvis blev förvirrande med de många olika språk de använde, framför allt banderoller och plakat på marockanska vilket av förklarliga anledningar hade svårt att nå fram till oss i publiken. 
 
Känner mig som en påse nötter, rastlös i kroppen för att man knappt rört en fena på flera dagar, svag och darrig i kroppen för att man inte orkar någonting. Huvudet luddigt, luftrör som bränner och ögon som känns mandelsmå och svidande. Är trött men kan inte komma till ro, hostar tills svetten pärlar på överläppen och fryser däremellan. En helt vanlig förkylning helt enkelt och ingen det är mera synd om än mig!
Ska skjutsa C till Landvetter nu och sedan är det bara jag, Ronjis och Hundis i en vecka. Har vi varit ifrån varandra så länge sedan i somras? Jag tror inte det.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0