Helgen

(null)
Isande kallt men härligt vårvarmt i skyddande lä. Efter grymt pass i Majorna hann jag se Lilltjejens andra match i Fairplayspelen, en serie för pojkar födda 2011 där Jitextjejerna nu också får vara med för att få tillräckligt motstånd och utmaning. De har två lag där Lilltjejen spelar i båda ett antal lördagar framgent. Första matchen spelade de lika och förlorade ganska rejält i andra men bjöd på riktigt bra spel där de dominerade på deras planhalva, men killarna sköt mera skott vilket gav utdelning. Jättebra träning för Ronja och hon var nöjd med några fina räddningar.

Fyllde på i frysen med paltbröd och förlorade Ark Nova, ordningen återställd. Hyfsat tidigt denna vackra morgon parkerade vi vid Sisjön och vandrade bort till Oxsjön. Som vi anat var det jättemycket folk ute men vi hann få en bänk vid grillplatsen och kunde vara njuta!
När vi var tillbaka vid Sisjön och parkeringen var det folk överallt. Veckohandlade och åkte på storstryk i Ark Nova innan Frölundianerna fick sitt söndagspass. 
Bastu med Birgit och så hämta Lilltjejen. Vi delade en burk gulaschsoppa innan hon förhörde mig på kinesiska glosor. Duktigt trött känner jag. Imorgon kör PI planeringsveckan igång.
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0