Fredag!

Lilltjejen och Elvira kom förbi efter skolan, käkade mellis och hängde lite medan jag jobbade. Plötsligt kommer Lilltjejen in till mig och frågar lågmält hur det ser ut när mensen kommer. Av någon anledning blir jag alldeles glad, uppfylls av detta högst naturliga men likväl milstolpe i hennes liv som jag får hålla tillbaka när jag ser min dotters olyckliga uppsyn. Hon säger att hon inte är rädd utan bara tycker det är jobbigt att berätta och påminnas att hon kommer längre och längre ifrån att vara ett barn, men pappa kunde hon ju inte fråga för han är ju kille och vi ler ihop. 
Vi pratar lite, jag påminner att det inte är någon farligt, hur det kan bli och kännas och raljerar över hur naturligt det är tills jag märker hur hon slappnar av. Min fina Lilltjej!
Medan Elvira fortfarande hänger på övervåningen visar jag på mig själv hur man använder och byter en binda men hon vill inte prova någon själv för tillfället. En ny grej åt gången.

(null)
Korreplugget har som sagt varit ytterst bristfälligt men inser hur snabbt jag efter alla år nu lär mig dom. Chavarom är en nytillkommen kollega som dock kört som deltagare rätt länge. Mikael var ännu färskare och ska premiärköra sin första egna klass nästa vecka med nya releasen. Vi möttes upp och körde igenom hela passet och trots att jag bara hade halva kvartalen i kroppen och knappt sett hela filmen en gång gick det riktigt bra. Denna release är inte särskilt komplicerad men hjärnsläpp lär jag säkert få ändå när det blir dags.

När jag ändå var ute i Lunden var Ica Focus på vägen hem så passade på att hamstra Cloettas bokstäver. De är goda men finns nästan ingenstans att köpa. De påminner lite om tennisracketar, nämligen gelegodis som knappt är sega alls.
Tryckte i mig ett gäng på vägen hem och sedan var det bra. Popcorn till middag, virkning i fåtöljen, poddar i högtalaren och denna arbetsvecka kan nöjt tacka för sig.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0