Blå himmel

Vid sju på måndagsmorgonen stod jag utanför Kias serviceverkstad där Christers hybrid ska in för några dagars översyn. "Batterifel" känns ju sådär att få i displayen...
 
Blåsvarta moln vällde in drygt nio timmar senare och vräkte ned snö medan jag lämnade kontoret och styrde ut till Björlanda. Klockan åtta på kvällen hade jag tid bokad för att byta till sommardäck och visst undrade man om det kanske varit klokt att vänta någon vecka till, framför allt när det förutspås bli kring nollstrecket hela veckan. Men som väntat töade snön bort direkt och då jag endast kör de stora lederna känns det ok. Vi får väl se, nu sitter sommarsulorna på i alla fall.
 
 
Marty i VCATS teamet från Charleston skulle komma hit igår men strejkerna i Frankrike och Tyskland ställer till det och vi ruckar på våra planer så gott det går. Får se om han lyckas komma till imorgon. Oavsett kan vi inte flytta på vår rundvandring i Pilot Plant igen så blir kontoret imorgon igen för att förhoppningvis besöka de olika testriggarna där våra nuvarande och kommande modeller genomgår alla slags tester. Tack vare min mentor Sven fick jag besöka dom några gånger men nu var det ju ett tag sedan och det är alltid lika intressant att se en del av allt som ligger bakom framtagandet av en bil!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0