Varmare

Min vackra Lilltjej nu klar med årskurs fem, kolla hon är lika lång och längre än sina lärare! På en stekande het skolgård med svetten rinnande längs ryggraden betraktade nära och kära sina telningar genomföra sina sånger, de flesta med uppsynen av att helst av allt befinna sig någon annanstans. Trots de knappt hörbara rösterna lyckades ingen heller uppfatta Lilltjejens ackompanjemang till Idas sommarvisa men det var inte det viktigaste ändå. Hon gjorde det, den enda eleven som framförde något på egen hand! 
Det var först när förskolebarnen framförde sin avslutande dans som volymen gick upp och stämningen lyfte, samma nummer som Lilltjejen gjorde när hon gick i den gruppen och hon med flera kompisar spontan-anslöt på flanken. Hon och jag brukar fortfarande då och då spela låten, Sasha Lopez "Koukou Move" och göra rörelserna i bilen.
 
Vi promenerade hem och fikade innan hon hoppade in i bilen med farmor och farfar för några dagar i Löderup. Hon har en fulltecknad vecka framför sig innan lite lugnare hemmavid fram till midsommar.
 
Det kändes konstigt att ha Ronjavecka men ingen Ronja så jag tog ett vikariepass i Sisjön för ett gäng där det var välsignat skönt att komma in i den luftkonditionerade salen från värmen på utsidan. Min hjärna var dock inte riktigt med men de verkade nöjda ändå. Notera mitt fjus som jag aldrig verkar bli av med, uppenbarligen tappar jag hår så frekvent att det är på konstant utväxt.
Christer undrade om jag inte skulle ha lite mer glass till jordgubbarna. Ok, det kanske blev lite för mycket, men de svenska jag nu fann ok att testa var ok. Vi har plöjt Netflixs serie om "Tour de France" och jag som haft noll intresse av cykling fann den väldigt intressant. Jag hade ingen aning att loppet var på det sättet och framför allt inte så tufft. Visst, det är deras jobb, men att kunna pressa sig så som dessa och alla andra toppatleter gör kommer alltid att fashinera och imponera på mig.

Sitter i ett galet varmt PVÖ där de öppna fönstren ger ytterst bristfällig svalka. Min bostadsrättsförening har årsmöte ikväll så det blir en lång dag men smörgåstårta till middag!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0