Trollkyrkja med mera

(null)
Vi hade turen som fick en dag med strålande vackert väder i Lovatnet så det kunde visa sig från sin bästa sida. Sedan kom regnet så efter två nätter i "paradiset" som tjejerna kom att kalla det, packade vi ihop och åkte vidare norrut.
Via Ålesund och proviantering på vägen slog vi nytt läger i Molde som inte kunde konkurrera med en lika mysig camping men milkshakes som var farligt goda! Vädret var fortsatt grått och kyligare men siktet var inställt att denna dag ta oss till Trollkyrkja. Svettigt och bitvis bökig klättring med en relativt trång och mörk grotta fram till belöningen.
Tjejerna är rejält förkylda och Meja hostar illa men är ändå vid gott mod. Ronja har vältajmat fått din mens och hade huvudvärk så dippade rejält på vägen upp men lite varm choklad, brownies och pepp från sin vän fick henne att ta nya tag och till och med våga sig in i grottan vilket hon initialt vägrade. Att Meja så orädd gav sig in och klättrade omkring peppade nog. Som tur var hade vi köpt billiga pannlampor på Clas Olsson när vi provianterade. Utan hade det inte gått.
(null)
(null)
(null)Ännu en fördel med tidig säsong, lite folk. Annars kan jag tänka mig trängsel och kö för att ta sig in och ut ur grottan.
Duktigt svettiga och smutsiga är det alltid extra skönt att checka in på campingen och ställa sig i duschen. Där vi nu är fanns jättebra tvättmöjligheter så har fått tvättat och tumlat våra grejer. 

Avslutar med fler bilder från Lovatnet. Det var som en fantasivärld! Tjejerna cyklade och hyrde SUP:ar och så måste jag ju visa bildbeviset på att de badade! Eller ja, Meja badade som en fisk medan Ronja efter mycket om och men till slut doppade sig. 
(null)
(null)
(null)




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0