Drygt åtta

Luftkonditioneringen är ingen höjdare i varken PVÖ eller TC vilket märks varma dagar som denna. SF teamet säger att det är outhärdligt under sommaren då de helt sonika stänger av ventilationen under industrisemestern. TC är likadant få jag minns försöket jag gjorde att åka in förra året.

(null)
Terminsavslutning för tvärflöjten med litet uppspel för alla Brunos elever. På grund av den lilla salen var det en anhörig per barn och då jag missade hennes spel på Gunnebo slott och Mölndals stadspark fick jag denna. De är så duktiga!

När jag skjutsat hem henne till Johan bjöds jag på middag och gjorde Lilltjejen sällskap då de andra redan ätit. Perfekt så jag kunde följa mitt infall och sticka ut och springa direkt jag kommit hem. 
I jämförelse med min första korta runda efter varvet så gick detta avsevärt bättre. Tror jag hjälptes av musiken som jag inte lyssnat på på flera år. Ljudböcker har varit mitt ständiga sällskap men det var peppande att känna mina fötter till musikens taktfasta och tunga rytmer. Drygt åtta kilometer på knappa timmen är jag riktigt nöjd med.
(null)

Lite styrelsearbete innan jag nu äntligen fått krypa i säng. På med Combat videon och jag somnar direkt…!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0