Bobil!

(null)
Husbil är lika med bobil hos vår norske granne!  Vi har haft vår första natt i Kristiansands camping med det ödmjuka namnet "Roligheden". Vi kom iväg vid tiotiden och tuffade på med bara ett litet stopp vid en skeppsring jag inte minns namnet på men var en mindre version av Ales stenar.
Jag fick en släng av sentimentalitet och högg ett paket Kalaspuffar. De var exakt så sötsliskiga och goda som jag minns!

Nu är vi på väg mot Stavanger och en vandring upp till Predikstolen som jag länge velat besöka.

(null)

I onsdags hälsade jag och Lilltjejen på Anita och Roland i Sandared. Roland börjar bli gammal men underbara Anita som vi uppvaktade på 70-årskalaset i våras är pigg och älskar också att vandra. Deras boxer Harry är också till åren och lufsade trött men oberörd genom regnet vid vår promenad. Att torkas med hårtork var tydligen en favorit.

Man fick lite semesterkänsla ändå resterande dagar av arbetsveckan då jag och Lilltjejen kunde göra lite som vi ville.
Midsommarafton kunde vi hämta husbilen och ägnade några timmar åt att ta ut de grejer vi inte ville ha och ersätta med vårt, ett himla kånkande blev det innan vi "flyttat in".
Lite chill, lite Dibbe och liten femkamp som Ronja vann innan enkel midsommarmiddag med egna favoriter till oss - och tortellini till Lilltjejen. 
(null)
Jag testade också att göra en Pinocchio tårta för första gången. Mums!

Landskapet har förändrats allteftersom jag nu stund- och bitvis skrivit detta, förändrats till det dramatiska berglandskap man förknippar med Norge. Det är fantastiskt vackert! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0