Snart nästa

Mörkret har lagt sig kompakt på andra sidan fönstren och mitt lilla arbetsrum reflekteras däri. Avslutar arbetsdagen och hoppas jag är förberedd för morgondagens kurs som jag ska hålla. Om en stund är det styrelsemöte och timmarna framför skärmen fortsätter, men jag kom mig ut på en längre promenad i varje fall där mitt infall att ge mig ut i skogs resulterade i snärjiga nakna björnbärssnår och vattensjuka viltstigar över Torrekullas höjd. Extra skönt med tanke på hur seg jag varit idag. Jag brukar inte ha särskilt svårt att vakna till på morgnarna men idag var jag helt väck. 
 
Ola vill boka in vår traditionella bowlingträff och trots att vi bara är tre är det först i slutet av februari vi alla kan. Det är främst jag som ställer till det då jag bara är tillgänglig två vardagar under mina icke-Ronjaveckor. Det är inte lång tid tills vi åker till Tandådalen och därefter är det sportlov. Tiden flyger så snart är vi där på Star bowling med mätta magar och ömma handleder.
 
Första seminariet i kinesiska kursen gick bra och inlämningsuppgiften är redan inskickad. Lite fusk är det nog att jag redan gått en nybörjarkurs men känner att jag behöver en liknande nivå istället för fortsättning för att förankra grunderna. Här är fokus på talad kinesiska vilket väl egentligen är det som jag skulle ha mest nytta av i arbetet. Det vore ju så himla häftigt att lära sig behärska språket men inser att det är tid och tålamod som krävs. Nåja, jag känner ingen brådska.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0