Spring

"Do you know why the winter is leaving? Hold out your hand!"
    "Because spring has arrived!"
 
"Nu ger jag mig för idag, adjöss"
     "Dra åt h-vete du med och så ses vi nån annna dag!"
 
Det är ungefär den nivån på jargongen i VCATS teamet, de dåliga skämten och otidigheterna flyger kors och tvärs oavsett om de vistas i samma rum eller online. Det är ett skönt gäng att jobba med men det kan nog inte vara vem som helst för att trivas. Nedskrivet så här och taget ur sitt sammanhang förstår jag om man reagerar. Stoffe brukade kalla mig "pussgurka" och någon föbipasserande reagerade vid något tillfälle. En del tyckte vi lät som ett gammalt gift par.
Det finns alltid vissa personer som vill tolka på fel sätt och därmed sänka alla andra, vad det verkar ofta bara för sakens skull. Har man en sådan grov jargong som vi har i teamet är det superviktigt att man verkligen är lyhörd för när och var det passar och inte och med vilka. 
 
Glenn hade bakat en morotskaka med glasyr både uppepå och inuti så jag självklart åt för mycket. Lämnade av Ådi hos C imorse eftersom jag skulle till kontoret så nu kan jag besöka gymmet medan Lilltjejen har sin gymnastik. 
 
Mötesinbjudningarna har börjat trilla in för det andra teamet och vi har kommit överens att jag bara ska iaktta och låta dom köra PI planeringen som dom brukar. Det innebär att jag förhoppningsvis har några lugnare veckor framför mig, men å andra sidan ger VCATS mig mer än tillräckligt att bita i.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0