Sista

Så var vi på upplpppet av år 2023 och många skriver årssammanfattningar eller publicerar, av sina sociala medier genererade bildspel. Hur skulle jag sammanfatta detta år? Lugnt tror jag, på det privata planet i varje fall. Jag och Christer har förankrats än mer, där han praktiskt taget bott hos mig vilket känts bra. 

Lilltjejen har blomstrat från barn till en ungdom och är nu nästan lika lång som jag! 

Tja, det var väl typ det? 

Nu vilar vi lite efter att ha röjt hos Christer där vi ska fira in nya året med Christian och Pia som kommer vid sextiden. Vi lade ned planerna och åka och titta på Göteborgspostens fyrverkerier då det är rena höststormen ute där molntäcket balanserar på Älvsborgsbrons toppar. Vilka bortkastade pengar och väldigt tråkigt när de nu arrangerar såpass.

(null)
Trots förkylningar behövde vi båda komma oss ut och det var skönt uppfriskande med en sväng runt Sisjön med hundis. Nya spelet Stuglandet var som utlovat väldigt enkelt, charmigt och snabbt genomfört.
Hon åkte med farfar igår och hämtade Johan och Elena på Landvetter för att sedan följa med dom hem. Gissningsvis har de fullt upp med förberedelser nu inför sitt sedvanliga storskaliga firande och jag känner igen att vi kompletterar varandra rätt bra. Hos honom för hon uppleva storfamiljen med mycket vänner och släkt med de erforderliga sammankomsterna, och hos mig är det om man får säga så, lugnare och hon får all fokus.
Igår fick vi också iväg tre jobbansökningar till henne, två till Max och en till IFK Göteborg sol maskot! Det är väl inte så stora chanser men en bra början ändå tycker jag.

(null)
Gjorde två satser brända mandlar igår, det är ju så galet gott och jag skulle lätt kunna äta alla på en gång!

Ja, blev lite hoppigt nu märker jag. Böckerna denna månad speglar hur mycket det varit med allt annat, endast tre.
(null)
Jag tyckte ju att Sara Strömbergs första två var rätt ok medan jag har svårt att ens erinra mig denna tredje. Jag tror jag har lite svårt för huvudpersonen, vilket kanske är meningen.
De andra två blev också deckare av bekanta skrivkonstnärer, helt ok men inga större avtryck, den lättsamma paus man förväntade sig.

Ingen av oss sov något vidare inatt av någon anledning så tror C ska slumra lite här intill. Själv blir jag bara mosig om jag sover på eftermiddagen så funderar på att förbereda potatisgratängen. Och ta en Red Bull.
Gott Nytt År!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0