Lite av ett upplopp

Jag vet inte riktigt vad jag gör men tiden räcker inte till! Det är redan torsdag och jag kan inte komma på något konkret som förklarar varför mina dagar fullkomligen ätits upp. Möten äter största delen ja, men vad handlar de om? Vad gör jag på dom? Kommer det något ut av dem? Jo, fler punkter på min att-göra lista.
Stannade hemma igår för att använda timmen för att åka till och från kontoret till arbete istället. När man dessutom endast ska sitta i möten är det smidigare hemifrån där jag inte behöver ha hörlurarna på mig. Glasögonens skalmar trycks mot tinningarna tills det känns som huvudet sitter mellan ett skruvstäds stålplattor istället för vadderade lurar, hur gör alla andra med glasögon och hörlurar? Japp, ännu ett i-landsproblem.
 
I och med chefandet har nya former av möten tillkommit och var lite kul att se när Digitals ledare samlades och så många föredömligt hade på sina kameror. Drygt hundratiotalet nissar i ledande positioner varav förebilderna skapade en rolig palett på skärmen, än fler ploppade upp efter jag knäppt min bild. Jag vågade inte föreslå att vi alla skulle fixa juliga bakgrunder, le riktigt Trolltyg-i-tomteskogens-troll-fult, och därmed komponerat ett självdistanserat och skojigt julkort med hälsningar från hela Digitals ledning. Men jag är ju ny på det här så det är kanske inte så chef-igt riktigt, korrekt-igt...
Releasen i Sisjön gick åt skogen, helt enligt min hårdaste kritiker - jag själv. Missar lite här och var, värdelös pre-cueing och hjärnsläpp i både styrka och nedvarvning, de sista låtarna som alltid hamnar längst ned på prioritetslistan att plugga in. Då går det som det går också när man vid möjlighet låtit arbete, barn, kinesiska och nöje gå före. 
Jag kör i vilket fall jultema denna releasevecka så grävde fram mina gamla lindor och ikväll blir det tomteluva med Förlunda fighters. Ännu mera svett att vänta! Marianne kommer att göra mig sällskap vilket känns skönt så jag kan släppa fokus på hälften av låtarna i alla fall. 
 
Ännu ett frosseri genomfördes igår och lika galet mätta som efter Pivo rullade vi ut från Privata Rum, Christers favorit för just julbord. Deras choklaspudding var nog banne mig den bästa jag ätit - och jag har ätit en del! Att jag inte orkade ta en till kanske säger en del om hur mätt jag faktiskt var...

Under det senaste halvåret har våra kläders sömmar bara stramat mer och mer men eftersom bältet runt plånboken gjort detsamma så måste jag ta tag i detta, vilket jag nog sagt förr. Men har jag sagt att resår är min nya bästa vän? Och idag har jag träningstajts på jobbet. De ordinära svarta och således i mina ögon godtagbara på jobbet men som med min nu välgödda lekamen nedklämd däri nu känns som ett par sådana där "Lift and shape" á la kompressionsstrumpa man ser lovordas i sina sociala flöden. Det låter marginellt bättre än korvskinn.
 
Landskapen avfolkas allt mer med önskningar om god helg och ledighet. Många med vissa avtal arbetar inte imorgon, undertecknad inte inkluderad. Själv har jag inte bestämt mig ännu huruvida mycket jag kommer att arbeta i mellandagarna. Behöver ju plugga kinesiska vilkens första slutprov är om två veckor och har skolledig Lilltjej också så blir kanske bara halvdagar torsdag och fredag. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0