Solmorgon

Vaken sedan halv sex utan att kunna somna om. Så blir det när man somnar tidigt.
Känner mig stressad efter veckan och uppgifter som kvarstår i kinesiskan denna helg.
AWn med teamet var precis lagom nivå där jag anslöt, käkade och skitsnackade och sedan kunde åka till Lilltjejens konsert. 
Kände verkligen inte alls för att socialisera, behövde jobba men var så otroligt trött att jag till och med däckade i sängen efter mötet med min grupp i kinesiskan. Vi ska redovisa en uppgift på onsdag och kommer ingenstans.
Fick ställa larmet för att komma iväg till stan och även om det blev rätt ok med grabbarna ändå så hade jag nog större behållning av konserten. Professionell tillfredsställelse att ställa upp för teamet och personlig tillfredsställelse att se och höra blåsorkesterns handfulla låtar.
(null)
Vi var på Pizza Moreno i Majorna, en gammal inbyggd biograf som därav bjöd på rätt häftig interiör men ljudnivån var hemsk och vi höjde nog medelåldern några pinnhål. Ibland undrar jag om jag börjat höra dåligt.
Största bolånets ränta lät jag nu gå över till löpande, från lite dryga en procent hoppade det upp till dryga fem. För att omförhandla med annan lånegivare krävs mina andra två också så beslutade att vänta in dom, de löper ut i augusti.
Av mina löpande kostnader har jag inte tagit bort BookBeat - ännu i varje fall. Det är en sådan lisa att ha en annan verklighet i öronen närhelst jag kan och vill oavsett om den är skrämmande eller sliskromantisk.
Ann-Helens "Stöld" var intressant och nyttig för alla svenska att ta till sig och verk som utspelar sig i bekanta trakter är också extra givande. Piteå skymtar visserligen bara till som tillhåll för köpare av tjuvjagat renkött men ändå! Att uppläsaren hade stänk av norrländska förhöjde lyssningen.
 
(null)
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0