Min vackra

Från att ha jobbat i princip hundra procent hemifrån tillbringar jag nu majoriteten av arbetstiden på kontoret. Jag minns hur jobbigt jag tyckte det var de tillfällen jag åkte in och påminns hur man som så mycket annat vänjer sig vid förändringar.
Nu är det bara tisdagar jag inte har mina team på plats och således kan jobba hemifrån med gott samvete.
Under Ronja-veckorna försöker jag dock om möjligt köra hem under eftermiddagen för att Lilltjejen inte ska behöva vara ensam så länge, fast hon börjar vara allt mer bekväm vid det nu.

När jag checkat ut för dagen hoppade vi in i bilen för lite ärenden och kvalitetstid. Det är ju inte många vardagar hon inte har någon aktivitet och med tanke på hennes sträckning och förkylning hoppade hon den frivilliga fotbollsträningen med tiorna.
Utöver vardagsärenden blev det lite shopping inför sommaren till min vackra dotter. Hon fick ett presentkort på Lindex av Birgit som tack för att jag skjutsar henne hem efter träningarna, otroligt gulligt av henne! Det blev ett fint bidrag till de två outfits hon föll för. Ett par somrigare sneakers fick ersätta de utslitna svarta.
(null)
Subway med deras syndigt goda och ännu varma chocolate chip cookies samt Triumf glass gigantiska kulor till efterrätt!
Kändes bra att sitta en stund med kinesiskan efteråt och väldigt mysigt tillsammans med Lilltjejen som jobbade med sina läxor. Ständigt förundras jag över min vackra, kloka och mysiga dotter, hur kunde jag få något så fint? 
C åker imon bitti till Kvadrats årliga konferens som denna gång är i Västerås och jag ansluter på lördag då bihang är välkomna så Lilltjejen lämnas till Johan en dag tidigare. 
Jag ser fram emot att komma iväg en sväng, slappna av i bilen med ljudbok och vara med C ett dygn på annan ort. Vi är olika där, jag älskar att köra bil och har inga problem med långkörningar eller bilköer, såvida jag inte har en tid att passa. C anser att bilkörning är slöseri med tid och ett nödvändigt ont för att ta sig från A till B. 

Rastlös dotter kämpar för att somna här bredvid mig med Håkan bråkan på ljudbok. Själv lär jag inte ha några problem.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0