Romanesco

Vid föreningens städdagar bjuder vi på lunch och ett lotteri. Detta gång vann jag, kors i taket och priset var en fin liten trälåda full med primörer. Sparris, tomater, salladslök, paprikor med mera - och denna som jag fick bildgoogla. Romanesco. Vad gör man med en sådan? Försökte sälja in den med sitt udda utseende till Lilltjejen och receptförslag jag googlat men fick ingen översvallande respons precis. Jag gillar ju blomkålsgratäng så tänker att man borde kunna göra något liknande eftersom de verkar vara släkt.
 
Vi hann förresten spela Ark Nova en lite längre stund igår och jag sprang iväg på poängskalan - för att jag uppenbarligen missat en detalj i regelboken. Självklart var det för bra för att vara sant! Den uppskattade speltimmen var vi inte ens i närheten heller denna gång och vi är visserligen nya men likväl endast två spelare. Det känns som vi missat ytterligare något när vi nu satt åtmindstone dubbla tiden men ändå inte ens kom i närheten av halvvägs till ett möjligt slut.
Innan vi satte oss provianterade vi för kommande veckan men härjade också rejält på herrbutiken Wagners på Frölunda torg. C uppdaterade sin garderob rejält med både byxor, skjortor, tröja och rock, en sådan där halvlång som är så himla snyggt! Synd att den snälla expediten inte jobbade på provision! Det är alltis så mycket roligare att shoppa åt andra än sig själv, kul att gå och välja och se honom prova och dividera resultatet. Synd att jag inte tänkte på att ta några bilder, det var verkligen många snygga kombinationer vi fick ihop!
 
Jag tänkte försöka föra lite bok över huvudvärken. När jag gick upp inatt och pinkade var det riktigt illa men somnade ändå om utan problem. Nu på morgonen var och är den ännu rätt liten, tillbaka i bakgrunden. När var det jag började notera dess konstanta existens? Har för mig jag skrev något i något tidigare inlägg.
Nu nästa möte!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0