Solmorgon

Får se om appen fungerar bättre efter ominstallation. Det vackra men luriga vädret håller i sig med värme och vår i solen och bitande kyla i skuggan. 
Lilltjejen har hämtat ikapp lite kompistid med Evelina. Jag passade på att dra igenom de flesta låtarna i nya releasen medan de hängde i gallerian. Jag hann till och med sjunka ned i en förvånansvärt skön fåtölj med mitt nypåfunna virkprojekt. Skönt att vara igång igen.
(null)

Av någon anledning är det populärt bland ungarna att hänga "nere på vallen", alltså fotbollsplanen och man kan bara vara glad för detta. De går ut istället för att hänga inomhus och ibland tar de också med en fotboll.
Jag orkade inte vara husmoderlig utan körde pizzamiddag när de rosiga och andfådda kom tillbaka. Jag har fått smak för Quattro formaggio eller vad den heter som jag fick kustomisera i avsaknad på menyn. Fetaost, mozzarella, gorgonzola och vanlig pizzaost vad nu det är. Slängde på champinjoner också - mums! 
De fick mellomysa där uppe och jag här nere med katterna.
(null)

(null)Jupp, jag vet, det kanske är en eller två påsar för mycket i skafferiet nu. Ändå saknar jag ostbågarna men eftersom Christer bara förstör dom genom att lämna påsen öppnad har jag besparat oss diskussionen genom att inte köpa dom över huvud taget. Vem gillar sega ostbågar liksom? Vilken gen är det dessa människor saknar? 
Nu börjar det röra på sig där uppe så dags att lämna sängvärmen och påbörja våffelfrukosten.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0