Klara!

(null)
En låda godis till Lilltjejens skolpersonal levererades denna morgon. Det är drygt en vecka kvar till skolavslutningen men vill ju låta dom hinna mumsa lite innan de går på sin välförtjänta ledighet.
PI planeringen är nu klar för denna gång, endast kortare avslut för APAC, Asien återstår imorgon och nästa vecka. Det blev lite mosigt i hjärnan till slut av allt hoppande in och ut ur de tre teamens möten, facilitera avstämningar, boka nya och pussla om i agendor. Produktägarna lär sova gott inatt!

Fick besök av Anna, Ida, Fredrik och lilla Ella och lite omtumlande med så många personer plötsligt här hemma men det var mysigt och blev så glad att Anna ringde! Efter skilsmässan höll jag mig ifrån dem men det har nu retts ut och det är en stor lättnad. De är jättefina personer som jag alltid respekterat och jag har länge velat skriva om det starka band jag upplevt som Anna och Ida har, en sådan mor och dotter relation jag själv önskar att jag och min Lilltjej ska ha. Trots att jag varit rätt perifer i deras tillvaro och framför allt senaste åren har det inte känts rätt att göra det, men nu kunde jag fråga och fick deras ok. Får bara se om jag klarar av att klä mina tankar i ord en dag, inte just nu när hjärnan är virrig och nya releasen ska sitta på tisdag i alla fall. 

Orkesterträning för Lilltjejen följt av glassfrossa i soffan passade denna tant som avslut på dagen och nu ska jag somna till koreografi-filmen.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0