Välgrillat

(null)
En strålande vacker morgon mötte oss denna onsdag. Jag och Lilltjejen avnjöt våffelfrukost medan Aron sov vidare. Jag lade mig ute i solen och svettades då det dök upp i vårt områdes FB-grupp att Fritidsbanken fanns på plats. På bilden noterade jag inlines och tänkte att det kunde vara en kul grej att testa tillsammans.
Så jag greppade mina egna välanvända och rotade fram handledsskydden jag sparat men aldrig använt eftersom jag alltid åker med stavar.  Vi hittade ett par i rätt storlek till Lilltjejen och så bar det av! Jag själv behövde några tag för att komma ihåg och komma igång, kom jag ut en enda vända förra sommaren? 

Parentes: Tydligen regnar det ute nu då en duktigt blöt Mini hoppade upp intill mig i sängen och ruskade på sig!

Nåväl, när det var lunchdags för oss var det frukost för Aron som föredrar middagsmat att starta dagen med - vilket jag tagit i beräkning för mina planerade middagar. Två matlådor av gårdagens rullader säkrar ännu en dags frukost! 
Hade vi inte haft en tid att passa hade tonåringen legat kvar, men nu skulle vi ut till Säve och BodyFlight!
När jag och Lilltjejen körde senast kunde man köpa presentkort till nya flygningar för rabatterat pris. Naturligtvis hade de hunnit gå ut men kunde förlängas några månader för en hundring vardera, så det passade perfekt som en aktivitet för dom tyckte jag. Huruvida Aron uppskattade det verkade lite oklart på tonåringars vis då fokus är mest på håret och vem som tittar på, men Lilltjejen blev i alla fall syn- och hörbart jätteglad.
(null)

Den planerade ytterligare tonårsfrukosten lyckades jag förkolna men övriga burgare smakade väldigt bra säger stolt undertecknad. Tror jag dock behöver rengöra grillen för jisses vad det brann och jag tror faktiskt inte att en gasolgrill ska brinna som en t-rödsindränkt kolgrill man precis tänt på!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0