Tisdagsblåst

(null)
Sparade det stärkelserika vattnet från senaste paltkoket och tillverkade en sats paltbröd idag. gott och alltid närmast en kick att skära itu och se det perfekta resultatet! 

Fick till slut till vattenlås-avloppsrörs-eländet tack vare tålmodige Anders som såg det uppenbara och självklart idiotiska felet. Tack och pris för FaceTime och en storasyster som valde en karl som utbildade sig till VVS-montör! Kanske ska lägga in "Yrke: Målare" i sökkriterierna på dejtingsajterna så jag kan få min trappa färdig någon gång, haha!

Har börjat åka över till Christer för att bara vara. Mailen i all ära men behöver se och höra hur han agerar, bemöter mig och reagerar på mina frågor, mina repetitiva frågor och scenarier som snurrar i mitt huvud. Varför ska de bara mala hos mig när det är han som gett upphov till dom? Bearbetning, sona och gottgörelse.
Jag jobbar lite, med betoning på lite eftersom majoriteten som sagt är på semester. Löser mina kära korsord eller spelar lite flipper eller något spel, åkte med MCn och loggade några cacher, lagom och kravlös nivå för mig. 
Med våra respektive bilar åkte vi till Mölndals galleria där jag vikarierade för en förvånansvärt välfylld klass innan jag åkte hem. Paltbröd och jordgubbar med glass till middag.

Hade tagit fel på dag så mitt andra samtal med terapeuten är imorgon. Får se vad det kan ge.

Skettrött och klockan är knappt halv tio. Får man sova nu? 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0