Svett!

Förra veckan var det blåsigt värre med kalla vindar och nu de senaste dagarna håller vi på att smälta bort. De som började sin semester denna vecka har verkligen fått en kanonstart, nästan för varmt!
Följaktligen är deltagarantalet därefter, rätt bra i och för sig i Sisjön med mina stammisar, men när jag vikarierade i Örgryte igår hade jag en. Jag har inga problem med få deltagare, har kört med en förut och brukar låta dom bestämma. En del tycker det känns lite kymigt att vara ensamma men denna tjej var på så vi körde gärnet!
Efter duschen upptäckte jag att jag lyckats  glömma byxkjolen så vad gör man då? Använder handduken istället!
(null)
Har så lugnt på jobbet att jag ryckte in på Fågelcentralen som har ont med folk på vardagarna. Jag och vilthabiliteraren hade fullt upp med det nödvändigaste, nämligen fåglarna. Disk, tvätt och det andra underhållet fick man klämma in när tillfälle gavs. Fick in två måsungar som är så galet söta med sin fläckiga dundräkt!
Tornseglarungarna är många nu då de kastar sig ur sina bon eftersom de blir så varma i denna hetta. Ofta bygger de sina bon under takpannor eller plåttak och det blir galet varmt. Besvärliga är de att mata också.
Ute i den vindstilla småfågelvoljären fullkomligen rann svetten i ansiktet medan man lät de flygga svalorna öva på att flyga och hämta sina larver från pincetten. Och inomhus var det inte mycket bättre då vi inte kan ha några fönster eller dörrar öppna för att förhindra flugorna att komma in.

Mera svett i Frölunda där vi blev tre totalt då Birgit och Emma var de enda som dök upp i värmen. Luftkonditioneringen var en lisa! Likväl tog jag och Birgit vår sedvanliga bastu efteråt innan jag skjutsade hem henne.
Korsord och m&m’s i den sköna och svalare kvällen blev ett bra avslut.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0