Ordningen återställd

(null)
När jag ska väcka Lilltjejen brukar jag sätta på någon piffig musik i hennes Google-mini. Solen stod högt men ingen respons från övervåningen så jag gick upp, öppnade persiennerna och betraktade de två uppenbarligen ännu utslagna sötnötterna.

Pannkaksfrukost och snabbt iväg till Barnsjön där solen solen gick i moln och vinden var mer frisk än varm. När solen behagade kika fram blev det stekande varmt så tjejerna kom till slut i vattnet. De ses som sagt inte ofta men klickar alltid direkt vilket är härligt att se.
(null)

Vi blev dock inte långvariga och packade ihop när molntäcket bredde ut sig. Hemmavid maxade de sin sista eftermiddag medan jag fixade sen lunch.

När det bara var vi två igen fick Lilltjejen möjlighet att kolla någon EM-kvalmatch i fotboll hos Johan så jag skjutsade dit henne. Några timmar för sig själv, vad gör man då? Åker och tränar förstås! På söndag ska jag köra igång mina pass igen och har glömt koreografin så en repetition kändes ypperlig.
Ööörnade hem för att hämta grejer och så vidare till Örgryte där en för mig nu instruktör skulle köra.
Visade sig att hon inte bara var ny för mig utan helt nyutbildad och kämpade med sin filmning för licensen. Gav henne feedback och  råd vid hennes förfrågan där framför allt hennes användning av rösten var något att jobba på. Dock måste man filma och licensiera på den release man fick utbildningen till vilket innebar att hon körde den gamla releasen. Så det blev ingen repetition för min del. Rackarns.
(null)

Men det var likväl gott att få svettas lite och slappna av i deras fina bastu efteråt.
Kort efter jag kommit hem och börjat rensa jordgubbarna kom Lilltjejen tillbaka, perfekt tajming för lite kvällsprat vid köksbordet. Efterrätt för henne som käkade middag hos Johan och middag för mig som inte käkat sedan lunchen.
Imorgon blir det upp i ottan för Fågelcentralen.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0