Sängläge

(null)
Fyra kilo blev det till slut, från min enda buske! Lilltjejen gjorde mig sällskap och plockade resten medan Hannah och Aron sov på övervåningen. 
I sista minuten slevade han i sig en lunchlåda innan det var dags att skjutsa honom till stationen. Lilltjejen som haft ont i örat i tre dagar fick en jourtid så vi blåste direkt till stationen tillbaka till Mölndal för att på tre sekunder få konstaterat en vaxpropp. Sedan runt stan över till Hisings-Backa för att lämna av Hannah hos nästa kollega och vän.
Provianterat för kommande veckas gäst, fixat Revaxör och andra tvättmaskinen är igång. Trött som en gnu, tacksam för att Lilltjejen sysselsätts av sina kompisar. Nu sitter de i köket och spelar kort medan jag ligger i sängen. 

En reflektion av mitt swipande är att norrmännen generellt är snyggare att titta på och att många av dom verkar vistas i Göteborgsområdet. Varför skulle de annars dyka upp i min snäva sökradie? Fast å andra sidan får jag fortfarande upp snubbar från hela landet - helstörigt.
Chattar och får lära för mig nya begrepp som "FOMO" och "reboundfuck", mycket nyttigt för att undvika virtuella klavertramp! 
Skulle behöva komma ut och röra på mig men orkar inte. Känner för att tugga på något onyttigt men ändå inte. Känner för att sova men klockan sju på kvällen är det ingen bra idé.

När jag stressat rattade genom de hysteriska vägbyggena in mot centralen och ackompanjerad av Hannahs frågefulla prat ringde fånen som jag fick trycka bort. En känsla av att min gräns började bli nådd och ett uns av panik flimrade i periferin. Jag skulle vilja gå i ide en vecka eller tre!
En vecka kvar.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0