Ner-nere igen

Tillbaka nere i söder till en halvsolig
men varm västkust. Knappt hann jag tråckla mig baklänges med bilen till vår dörr förrän Lilltjejen frågade om hon kunde följa med några kompisar och bada. Kunde jag skjutsa? Öh, visst. 
Tömmer bilen i rasande fart, micrar middagsrester till avkomman, nej, jag kan inte vara den vuxna som badvaktar, bara skjutsa, packar upp, kör igång första maskinen tvätt, dammsuger bilen och nedervåningen. Det är tre andra tjejer så någon annan borde kunna agera badvakt och skjutsa hem.
En morfar ställer tydligen upp och ska mötas på plats, en pappa vill att jag ringer och bekräftar skjutsen och att någon vuxen kommer att finnas på plats. Jag grejar vidare medan alla tjejer ansluter och jag dubbelkollar sagda badvakt som inte alls visar sig vara badvakt utan endast hämtare. Suck.
Så jag slänger in en tröja och korsordstidning i bilen, ändå glad att min Lilltjej har vänner och sommarlovsaktiviteter. Och så sitter jag där och messar, pratar med storasyster och fyller i några rutor än här och än där medan solen går allt lägre. Trött, lite irriterad men ändå ganska nöjd.
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0