Måndagsvilse

(null)
Regnet har kommit och gått under dagarna två. Lilltjejen skördar ett durkslag halvfullt med våra jordgubbar till frukostvåfflorna och vi har verkligen bara chillat i väntan på Aron, endast provianterat och fixat lite grejer som behövdes.
Kul att se Lilltjejen plocka fram Lego Boost igen medan jag löser korsord intill. Hela dagen har hon hållit på idag förutom under våra ärenden. Under tiden har hon Face timat med Meja som hälsar på nästa vecka.
Jag har redan blivit dagvill så som man blir när man är ledig. Det är skönt men genererar också lätt panik när man undrar om det var idag eller imorgon som Aron skulle hämtas. Ska bli mysigt att rå om min gudson och Lilltjejen längtar som sjutton, har ständigt påpekat hur mycket hon längtar till morgondagen och planerar hur hon ska få upp honom om morgnarna…!

Efter middagen kunde jag inte låta bli att dra på mig joggingskorna och sticka ut medan det var uppehåll. Underbart skönt i den fuktiga luften och eftersom jag inte känner för ljudböcker just nu har jag plockat fram spellistan igen och då drogs tempot upp rejält. Till sista kilometrarna kom regnet ackompanjerat av åskmuller. Blöt som en dränkt katt men underbart uppfriskande. Det behöver ju inte vara långt, bara komma ut!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0