I väntans tider

(null)
Så var Hannah hämtad, lunch fixad och serverad och vi alla på plats i Liseberg. Partille cup är i sin sluttamp, vädret är för kallt för bad och för varmt för att sitta inne. Entrébiljetterna till parken är slut och folk jagar på köp- och säljforumen. Det är 60-80 minuters kö till Helix och här sitter jag nu och väntar.
Just Helix skulle jag kunna åka, den är klart roligast, men även om jag inte blir spyfärdig blir jag likväl såpass att jag får huvudvärk för resten av dagen. Så jag föredrar att vänta, stänger ute ljudet med mina pods och plockar fram mitt snacks. Andas lite. Känner mig ganska slut.
Följde Anna till banken igår som ett extra par öron. På måndag kommer Meja för tre dagar och jag är glad att Lilltjejen har sysselsättning. Det är ju inte mycket jobb egentligen, tycker ju om att serva men blir likväl trött. Interaktioner, aktivering, folk, support, funderingar och känslor. 
Tänker på andras semestrar där så mycket som möjligt ska klämmas in med släktturneer och grillmiddagar och jag avundas dom inte någonstans.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0