Aaargh!

(null)
Visst ser det snett och skevt ut? DET ÄR DET!
Att det ska vara så förbenat svårt att byta en blandare, i detta fall i köket. 
Var uppe i ottan eftersom jag slocknade som en klubbad säl innan partyfolket hunnit öppna sin första öl. Drog till golfbanan och föga förvånande gick det SKITDÅLIGT! Jag tappade räkningen på antal bollar jag slog bort och streckade i princip varenda hål. SEX poäng gick jag ut på efter tolv hål. Tjugoåtta gick jag ut på förra gången efter tio, och inte elva hål som jag trodde. Snacka om att jag är stans mest schizofrena amatörgolfare!

Därefter var det operation byta blandare som gällde, och det tog HELA dagen! Förutom då jag var tvungen att åka till Frölunda och köra mitt pass. Utan hjälpen från Christer som bevittnade min bedrövliga golfrunda, hade jag aldrig klarat det. Lägger vi lite tryck i den vänstra hon som att tömma en kastrull med vatten så läcker det från "kupan" som fångar upp vattnet från hon. Vi får helt enkelt inte till vattenlåset och hela skiten för att vinklarna ska ge fullkomlig täthet. Håller vi upp vattenlåset så går det finfint så jag får väl hitta en tomtenisse att vissla på som kan vara upphållare när pastavattnet ska hällas av!
Stackars Anders har varit jourhavande FaceTimare under pågående släktkalas på Öland, ännu ett manfolk jag inte klarat detta utan. Det är ju sjutton till att vara ett hjälplöst fruntimmer som nästa gång helt klart ska överväga att anlita ett proffs för femtusen i timmen direkt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0