Hakuna matata

(null)
Fick ju minst fyra vildsvin framför mig under veckan och häromkvällen var det två älgar. Av någon anledning kändes de mer respektingivande i mörkret. Mäktigt!
Åkte på däng i Terraforming Mars än en gång och äntligen lämnat blod! Blodvärdet var riktigt bra på 38, typ mitt näst högsta värde men nytt test skickas för att kolla depåerna. Detta ska göras varje gång jag lämnar nu, en gång per år.

Till lördagen bjöds vi på strålande sol men jag drog direkt hem efter passet i Majorna och lade pussel. Cirkus sex timmar tog det.
Idag söndag var det istället tät dimma men jag packade ryggsäcken med vedträn och fika och knatade över Hills golfbanor bort till Sisjön drygt fem kilometer bort. Jag var såpass tidig att jag kunde lägga beslag på en eldstad för trots vädret blev det snabbt fullt längs den lilla sjöns kanter.
(null)

Ett antal timmar senare hemma igen och testade laga en tofurätt för första gången. Det såg så rackarns gott ut i senaste Buffé och med nya skumma ingredienser inköpta till mina köksskåp var det dags. 
Jag kan inte påstå att det blev särskilt likt de inbjudande bilderna, hur kunde deras bli så mörk? Jag langade i lite soja för att mörka ned min anrättning något men smaken var i varje fall riktigt bra! Lite udda med den där silkestofun vilkens konsistens var väldigt annorlunda.
Nåväl, imorgon och tisdag som det ser ut nu är det hemundervisning för Lilltjejen då hela hennes klass sedan i fredags skickats hem. Nästan hälften var hemma med covid eller förkylning så beslutet blev detta. I fredags skickades ett detaljerat schema med lektionspass, raster och lunch tillsammans med förväntade uppgifter. Både jag och Johan har ju lyxen att kunna arbeta hemifrån och därmed hjälpa till men hur gör de som inte kan? Vabbar antar jag?
Lilltjejen är ju dessutom väldigt duktig att ta eget ansvar och har vid andra hemmatillfällen planerat och följt eget schema.
(null)
Apropå att jag berättade om mitt möte med vildsvinen kom vi in på Pumba i Lejonkungen, och då måste vi ju förstås titta på den!
Bror i mitten i sängen och nu Mini i mitt knä i soffan medan Lilltjejen somnar. Mixade in nya gamla låtar igår och har av någon anledning grym  träningsvärk i axlarna vilket inte blev bättre med dagens pass. Kände inte av blodtappningen i alla fall men det brukar jag heller sällan göra. Duktigt trött nu dock men klockan snart tio så inte konstigt för icke-kvällsmänniska som jag. Gonatt!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0