God miniJul!


En lördag utan några som helst planer och ordentlig sovmorgon kändes ovant! 
Brakfrukost med amerikanska pannkakor och lite ärenden och det var dags för sen lunch när vi slutligen landade ute i Björlanda. Första Avatarfilmen stod på agendan och Lilltjejen tyckte inte alls att den var otäck, snarare lite lång vilket den också är. Kul att hon gillade den som man nu kan introducera än mer "vuxen-filmer" samt engelstalande.
(null)
Till denna söndag och fjärde advent var det dags för Johan och Elenas "minijul" vilket jag bara kallar mini för att det inte är den 24:e. "Extrajul" vore kanske mer passande eftersom Lilltjejen får två när vi firar igen på själva dopparedan och dagens firande inte hade något mini över sig. Elenas ex Marcus med sin sambo kom med pojkarna och jag med Lilltjejen efter hennes avslutning med Jitex. Tror det var Marcus föräldrar också samt Tomas och Monica. Stefan blev tyvärr sjuk, hade varit roligt att träffa honom.
(null)
Det blev jullunch innan barnen släpptes lös på klapparna. Lilltjejen fick sin önskade Apple pen och pojkarna var sin Apple watch. Inte ens jag har en äppelklocka! 
Elena fick till några riktigt fina bilder på mig och min vackra dotter! Är ju så sällan man får till bilder på oss tillsammans som inte är selfies.
Vi är helt normala - eller inte!
(null)

Jag hann inte stanna så länge eftersom jag hade mitt pass i Frölunda, release nummer 93! Körde igenom koreografin i sista minuten medan Lilltjejen var på avslutningen och kände av höger knä oroväckande mycket trots den extremt låga intensiteten.
Har ju inte gjort annat än promenerat sista tiden men ändå har jag haft en skarpare smärta, liksom vassare de senaste dagarna. 
Andra delen av uppvärmningen högg det till rejält och varje belastning skar så illa att jag inte kunde röra mig ordentligt. Katastrof!
Det var bara att vara rak med deltagarna och peppa dom att inte göra som jag, haltepinken. Kort därefter skadade Ola ryggen på något sätt så han blev helt satt ur spel. En annan deltagare ryckte in och hjälpte honom med en kylpåse. Han blev liggande och sittande nästan hela passet för att försiktigt försöka igen till sista låtarna. 
Så där var jag och där var han och jag lyckades ändå hålla hyfsad koll på koreografin! Till de sista låtarna började den skarpa smärtan lindras och just nu där jag ligger i sängen värker det bara. Störigt. Får se hur det går på tisdag…
(null)
Körde julklädsel på passet också och hårknuten höll utan problem!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0