Hungrig!

Ser mest geggigt ut men var såå gott, mest troligt säsongens sista grillning. Att lära mig uppskatta vin till mat går verkligen sådär, framför allt de röda. Det här fick jag inte ens i mig fyra vanliga klunkar utav, bara starkt och inte alls gott. Jag förstår verkligen inte de som längtar efter att "komma hem och ta ett glas rött". Har en på jobbet som ofta kommenterar hur hon "behöver vin" eller att "äntligen dags för ett glas vin". Jag kan sukta efter ett glas halvt avslagen Trocadero!
 
Ställde mig på löpbandet i Sisjöns välfyllda anläggning igår. Det gick ytterligt trögt och motvilligt men svettades som en gris då det var synnerligen varmt i gymmet. Tänkte jag kunde träna koreografin istället men salen var upptagen och då jag inte alls kände för att kliva upp på bandet igen tänkte jag småsura i bastun istället - som jag glömt att slå på och därför inte heller fick avnjuta. Nej, jag önskar verkligen att jag kunde hitta tillbaka till tillfredsställelsen av att tugga på löpband nu när den tråkiga säsongen börjar men det är verkligen omotiverande, dötrist och av någon anledning fysiskt jobbigare också. Eller så var jag bara generellt anti just då.
 
Klockan är inte ens elva och jag är vrålhungrig. Ska överleva på jobbet tills det är dags att åka till dagens pass så äter jag redan nu lär jag vara halvt medvetslös tills dess. Vilket hårt liv man har!
 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0