Sommartorsdag

(null)
Jag tyckte det verkade mäckigt men Christer beställde så hade liksom ingen ursäkt att inte testa den- menskoppen. Som man läst är det till att lära sig, vänja sig och framför allt hitta sitt format. Efter en första testperiod är jag inte helsåld men inte heller avskräckt. När man väl hittat sin storlek och teknik ser jag absolut fördelar. Tills dess är det ett väldans grävande och lirkande. Med tanke på att man bara bör testa samt använda koppen under pågående mens kanske åtminstone halva befolkningen kan föreställa sig synen…!

Trevligare ämne är kanske shopping, även om det inte är något som står på dessa tjejers topplista över saker att göra. Nöden har ingen lag, när förra årets shorts sitter så tajt att hon knappt kan sitta och rumpan nästan sticker ut är det bara att dra med din motvilliga avkomma ut i butikerna. Jag kan i varje fall finna lite mer nöje i att shoppa till min avkomma än till mig själv men det är med liten marginal när sällskapet rycker på axlarna till alla förslag och bara vill gå därifrån. Undrar hur länge detta ointresse kommer att hålla i sig egentligen, kanske för alltid om hon blir som sin mor.

När hon fått spendera sina egna pengar på sådana där omåttligt populära fidgets eller vad de heter, blev hon lugnare och kunde plocka fram lite egna alternativ. Apropå fidgets är det ganska intressant att dessa anti-stress-inspirerade leksaker nu är så eftertraktat bland barnen. Dyra plastbrickor i olika format som simulerar bubbelplastens ploppade är galet populärt. Ska man bli orolig?

Rensade ut storlek 140 och lade in shorts, byxdressar, toppar och tröjor i 154 till 158, det är inte klokt vad hon vuxit!

Hennes fot vill inte bli bättre och efter att ha avstått från fotbollsträningen förra veckan testade vi efter mycket dividerande idag en halvtimme. Ont, ont, ont är olidlig smärta med tårar ned till ont som är lindrigt. Efter trettio minuter boll- och fysträning var det ont, ont, ont men inom en timme var hon nere på ont, ont, när hon senast var med körde hon hela passet på en och en halv timme och då dröjde det naturligt nog mycket längre innan hon kom ned på skalan, och hade ont, ont dagen efter också. Får se var hon är imorgon bitti. 

Vi har betat av PI planeringen denna vecka så de två senaste dagarna har varit sjukt intensiva framför skärmen vilket känns i ryggen. Fick frågan och kunde såklart inte säga nej till att facilitera en workshop som är redan nästa vecka, hur tänkte jag där?


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0