Fredag

(null)
På vägen hem från jobbet idag hämtade jag Brorsans aska. Sorgen överrumplade mig och det blev gråtstund sista kilometrarna hem. Vad fint de numera ordnar med kremering. För Bäbis fick jag bara en liten ask av papp i en plastpåse medan Brorsans träurna och kort överlämnades i en jättefin specialpåse med silkespapper. 
Livets ytterligheter när jag hemma mötte upp Lilltjejen och vi åkte till den andra närmare veterinärmottagningen för vaccinering och chipmärkning av Mini. Där fick vi en överraskning, något jag hunnit börja misstänka - att vår senaste familjemedlem är en kille! Så nu får vi tänka om ytterligare på namnfronten. Senaste budet är namnsdagsnamnet på hans födelsedag - Mårten! 

(null)
Veckan har ännu en gång förflutit i rasande tempo delvis ute i Torslanda där jag co-faciliterade den tvådagarskursen jag själv framgent kommer att hålla. Faciliteringskursen är tacksam men med mycket förberedelser och material att tillse. Det gick bra i varje fall så känner mig hyfsat redo att köra vissa moment.

Och just, Ronja fick sitt första Alla hjärtansdag kort, av vännen Björn! Supergulligt! Hon och morsan fick också bokstavligt talat behjärtansvärda pins av Syster-yster, jättefina!
(null)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0