Regn utanför

(null)
Det har varit stressiga dagar sedan återkomsten från ledigheten. Idag gick mycket tid till att lösa ut en stressfaktor som länge gnagt hos mig - platsbristen på kontoret. Med hjälp av Stoffe och en helomvändning kring leverantörsavtal kunde vi nu få ihop det med ett nödrop. Men när de sista i oktober kommit på plats ska alla inte bara ha en egen kontorsplats utan också ihop med sitt team, och alla tre team i samma landskap!
Jag har jobbat för att hitta nya platser tillsammans för andra mindre team att flytta till för att mina ska få plats och även om de gått med på det och får fortsatt sitta ihop men på annan våning känner jag mig ändå lite taskig som stökar och flyttar på folk. Dessutom har ett annat stort team på vår våning också akut platsbrist. Det finns ingen central styrning eller beslutsfattning kring placeringar i landskapen och platsbristen är känd och konstaterad hos alla i ledningen. Vi har istället deras tysta medgivande att själva lösa situationen - på något sätt, vilket jag nu hoppas jag lyckats med.
Något som också känns lyckat utan den lätt sura eftersmaken är Blå tåget-turen jag ordnade för teamen idag. Jag tycker alltid den är lika intressant att åka och de verkade också uppskatta den så det blev en bra liten aktivitet att göra tillsammans. Så nöjd att jag lyckades ordna extra Internbussar som tog oss direkt till Visitor centre och därefter också hämtade oss där. Stressade förbi Dahls bageri på morgonen för chaufförerna att ta med till dem, deras lead och kollegor som tack. 
Mycket regn under dagen, också medan Lilltjejen hade terminens andra tvärflöjtslektion. Stack ändå ut och hann tre ynka men oändligt sköna och uppfriskande kilometrar. När avkomman mötte mig och den andra medspelande flickans mamma och syster utanför lektionssalen proklamerar förstnämnda högt och teatraliskt på barns vis att jag luktar skit. Jo, det är inte första gången jag nämnt att mina träningskläder kanske gjort sitt va? Men de är ju hela och funktionsdugliga! Fast kanske dags att fatta piken när varken ättika eller Fitnclean verkar klara av att eliminera odören så snart kläderna blir fuktiga... ehm.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0